book online

7-14 martie 2020 | Val di Sole
Aduna-ti gasca si pregatiti-va pentru o saptamana de vis in Alpii Italiei!
Rezerva un apartament complet pentru tine si gasca ta sau fa-ti noi prieteni alegand cazare in regim de hostel. Pachet turistic detaliat aici.

ANULAT

Din cauza alertelor de calatorie cauzate de prezenta virusului Corona in Nordul Italiei, evenimentul programat pe 7-14 martie 2020 se anuleaza.

de la prima ediție

până azi...

Winter Tour a pornit acum 9 ani, ca o ieșire cu gașca de prieteni la schi. Și pentru că eram dornici să descoperim locuri și oameni noi, ieșirea la schi s-a transformat într-o caravană, o călătorie cu multe opriri, multe pârtii noi descoperite și mulți prieteni noi câștigați la final de sezon.

Din al doilea an, organizarea a devenit serioasă, planningul fiecărui weekend a fost realizat cu atenție, locațiile diversificate și tot mai multe modalități de distracție concepute. Acum, după 9 sezoane, avem experiență în a concepe mini festivaluri de weekend cât mai interesante, suntem tot mai pricepuți în a găsi locații bune pentru après-ski party, dar suntem și de-a dreptul iscusiți în a descoperi domenii schiabile surprinzătoare. Dar cea mai mare calitate a noastră este că ne facem prieteni noi foarte repede. Nu-i așa că parcă deja ne-am împrietenit?
2015-2022

posters

arhiva

videos