book online

7-14 martie 2020 | Val di Sole
Aduna-ti gasca si pregatiti-va pentru o saptamana de vis in Alpii Italiei!
Rezerva un apartament complet pentru tine si gasca ta sau fa-ti noi prieteni alegand cazare in regim de hostel. Pachet turistic detaliat aici.

ANULAT

Din cauza alertelor de calatorie cauzate de prezenta virusului Corona in Nordul Italiei, evenimentul programat pe 7-14 martie 2020 se anuleaza.

de la prima editie

pana azi..

Winter Tour a pornit acum 7 ani, ca o iesire cu gasca de prieteni la ski. Si pentru ca eram dornici sa descoperim locuri si oameni noi, iesirea la schi s-a transformat intr-o caravana, o calatorie cu multe opriri, multe partii noi descoperite si multi prieteni noi castigati la final de sezon.

Din al doilea an, organizarea a devenit serioasa, planningul fiecarui weekend a fost realizat cu atentie, locatiile diversificate si tot mai multe modalitati de distractie concepute. Acum dupa 6 sezoane, avem experienta in a concepe mini-festivaluri de weekend cat mai interesante, suntem tot mai priceputi in a gasi locatii pe partii bune pentru apre-ski party pe partii si domenii schiabile spectaculoase. Dar mai ales, ne facem prieteni noi foarte repede.
2015-2020

posters

arhiva

videos