book online

7-14 martie 2020 | Val di Sole
Aduna-ti gasca si pregatiti-va pentru o saptamana de vis in Alpii Italiei!
Rezerva un apartament complet pentru tine si gasca ta sau fa-ti noi prieteni alegand cazare in regim de hostel. Pachet turistic detaliat aici.

ANULAT

Din cauza alertelor de calatorie cauzate de prezenta virusului Corona in Nordul Italiei, evenimentul programat pe 7-14 martie 2020 se anuleaza.

Schiaza in Alpi


7 - 14 Martie 2020


Rezerva-ti loc acum
skiarea campiglio

val di sole

Schiaza in Alpi: budget friendly - kid friendly - group friendly!

Primavara incepe perfect cu o vacanta insorita la ski. In cea mai prietenoasa perioada a sezonului de ski& snowboard pornim spre partiile insorite ale Italiei: Val di Sole, Skiarea Campiglio.
Bucura-te timp de o saptamana de 150 km de partii imaculate si zile insorite, presarate cu un program de distractie, de relaxare sau explorare. Schiaza si descopera vederi minunate in cel mai mare domeniul schiabil din nordul Italiei si Patrimoniul Natural UNESCO.

Vei avea cazare chiar la baza partiei, intr-un un resort ski-in ski-out. Cazarea tipic montana ofera cu un cozy feeling, iar apartamente de tip self catering, te fac sa te simti ca acasa.

O vacanta potrivita pentru orice gust, varsta, schior&snowboarder! #LaDolceVita

156 KM de partii interconectate
58 de instalatii de cablu
108 partii (38% albastre, 49% rosii, 13% negre)
4 snow park-uri
1 singur ski pass necesar
ski in-ski out

cazare

Complexul Nevesole e situat chiar la baza partiei Azzurra Folgarida Marilleva in Val di Sole, la 15 minute de centrul Madonna di Campiglio. Complexul ofera acces facil la toate partiile interconectate ale regiunii de indata ce iesi din cazare.

Complexul Nevesole are un stil tipic montan cu cele mai bune facilitati si apartamente de tip self-catering, cu bucatarie sau chicineta, balcon si parcare. Situat la 5 km de centrul statiunii, in imediata lui apropiere se afla un supermarket, centru medical, statie de bus si tren (Malè).

Pentru cazare poti opta pentru garsoniere, apartamente de o cameră si living, sau apartamente cu doua camere plus living. Garsonierele si living-urile permit cazarea a cate 3 persoane, dormitoarele sunt duble, astfel ca apartamentele sunt perfecte pentru grupuri de cate 3, 5 sau 7 prieteni.

alege-ti

apartamentul

studio

Apartamentele mici dar cochete, tip studio, sunt perfecte pentru un concediu relaxant in doi. Studiourile au bucatarie, baie proprie si balcon.

Capacitate maxima de cazare: 3 persoane.
La check-in se achita o taxa de 150 eur garantie, care se returneaza la check-out.

o camera, living plus bucatarie

Apartamentul de o camera plus living si bucatarie se potriveste unui concediu de familie sau unui concediul cu prietenii. Apartamentul este conceput special pentru un sejur complex, dormitorul, livingul si o chicineta devin spatiu perfect pentru vacanta de iarna pentru patru persoane.

Capacitate maxima de cazare: 5 persoane.
La check-in se achita o taxa de 150 eur garantie, care se returneaza la check-out.

2 camere si living plus bucatarie

Apartamentele cu 2 dormitoare duble, living plus bucatarie sunt perfecte pentru grupuri mari de prieteni sau familii numeroase.

Capacitate maxima de cazare: 7 persoane.
La check-in se achita o taxa de 150 eur garantie, care se returneaza la check-out.

cum ajungi in statiune

transport

cu avionul

Daca preferi sa calatoresti cu avionul, poti opta pentru unul din aeroporturile apropiate de statiune, Verona, aflat la 160 km distanta, Milano aflat la 240 km distanta sau Bergamo la 250 km. Pentru transferul de la aeroport la statiune se poate opta pentru shuttle.

cu masina personala sau bus

Alpii Italieni si regiunea Dolomites permit acces facil si legături pentru toate mijloacele de transport pe care le preferi. Dupa un zbor scurt sau 15 ore alături de 4 prieteni in masina, te asteapta cea mai friendly statiune montana pentru schiori si rideri.

solicita informatii despre transport cand faci rezervarea.