book online

7-14 martie 2020 | Val di Sole
Aduna-ti gasca si pregatiti-va pentru o saptamana de vis in Alpii Italiei!
Rezerva un apartament complet pentru tine si gasca ta sau fa-ti noi prieteni alegand cazare in regim de hostel. Pachet turistic detaliat aici.

ANULAT

Din cauza alertelor de calatorie cauzate de prezenta virusului Corona in Nordul Italiei, evenimentul programat pe 7-14 martie 2020 se anuleaza.

INITIERE SKI/SNOWBOARD PENTRU COPII SI ADULTI

DA! AI AUZIT BINE

Lectia privata reprezinta cea mai eficienta forma de invatare rapida a tehnicii de schi sau snowboard, deoarece monitorul are spatiu de lucru iar controlul feedback-ului este evident. Se lucreaza individual atat cu copii (+ 4 ani), cat si cu tineri sau adulti, indiferent de nivelul tehnic. In primele faze de interactiune cu zapada si cu schiul alpin, in special a copiilor, recomandam lectia privata deoarece face mai usoara trecerea la un program de lucru colectiv sau un nivel tehnic superior.

Descopera serviciile noastre premium! Pasiunea pentru munte si schi ne-a determinat sa elaboram servicii variate de agrement, personalizate sau tematice, prin intermediul carora atat copiii cat si adultii sa beneficieze de experiente de invatare si relaxare, deosebite. Euroski este una dintre cele mai importante scoli de schi din Romania, cu o experienta de peste 14 ani in domeniu. Membra a Asociatiei Nationale a Scolilor de Schi din Romania. Partener oficial al Federatiei Internationale de Schi (FIS) in programul World Snow Day si SnowKidz.

Pentru detalii si oferta scrie-ne la adresa de email: contact@wintertour.ro