book online

7-14 martie 2020 | Val di Sole
Aduna-ti gasca si pregatiti-va pentru o saptamana de vis in Alpii Italiei!
Rezerva un apartament complet pentru tine si gasca ta sau fa-ti noi prieteni alegand cazare in regim de hostel. Pachet turistic detaliat aici.

ANULAT

Din cauza alertelor de calatorie cauzate de prezenta virusului Corona in Nordul Italiei, evenimentul programat pe 7-14 martie 2020 se anuleaza.

FERRARI &LAMBORGHINI XPERIENCE | 12 martie

Te-ai visat vreodata la volanul unui bolid de la Ferrari sau Lamborghini? Cum ar fi sa postezi pe Instagram o fotografie in echipament de pilot de Formula 1 la bordul monopostului lui Michael Schumacher?

Joi, 12 martie, iti propunem o alternative la ski. Excursia de 1 zi la Muzeeele Ferrari si Lamborghini, urmata de o dupa- amiaza relaxata de shopping la FRANCIACORTA, Outlet faimos cu branduri de lux la preturi accesibile.

Asiguram contra cost transportul. Minim 6 persoane pentru realizarea turului. Biletele de intrare la Muzee, lunch-ul si orice alte facilitate vor fi platite separat de catre fiecare participant.

Pentru detalii si oferta scrie-ne la adresa de email: contact@wintertour.ro

Link-uri utile:

Muzeul Lamborghini 

Vizita individuala a muzeului ( fara ghid ) – 12.30 euro/ persoana, sau 9.85 euro ( ptr. grupuri mai mari de 20 pers)
Vizita cu ghid de 50 min – 16.40 euro/persoana ( grup minim de 12 pers) , sau 13.95 euro  pt grupuri mai mari de 20 persoane

Muzeul Ferrari 

Vizita individuala – 15 euro/ pers –  la alegere unul dintre muzee- Maranello ( cel din Maranello e spectaculos) sau Enzo Ferrari din Modena.

SHOPPING OUTLET