book online

7-14 martie 2020 | Val di Sole
Aduna-ti gasca si pregatiti-va pentru o saptamana de vis in Alpii Italiei!
Rezerva un apartament complet pentru tine si gasca ta sau fa-ti noi prieteni alegand cazare in regim de hostel. Pachet turistic detaliat aici.

ANULAT

Din cauza alertelor de calatorie cauzate de prezenta virusului Corona in Nordul Italiei, evenimentul programat pe 7-14 martie 2020 se anuleaza.

Free GUIDED TOUR – SKI AREA VAL DI SOLE & Bagjump Xperience | 8 martie

Winter Tour iti propune, gratuit, in prima zi de ski in Val di Sole, un tur pe skiuri al celor mai importante atractii ale domeniului skiabil.

Duminica 8 martie, incepem dimineata, ora 9.00 AM, cu un coffee break la statia superioara a gondolei – Malghet Out. Bar de top, atmosfera relaxata, peisaj senzational. Aici te va astepta echipa noastra pentru un brief relaxat. Imediat plecam sa exploram domeniul schiabil si Madonna di Campiglio.
Principala atractie : Ski bagjump Xperience la Marileva Snow Fun Park. Doritorii pot sari cu schiurile sau snowboardul de pe o trambulina pe un imens airbag de 100 de metri patrati si 3 metri inaltime. Nu trebuie sa ai prea mult curaj sau sa fii expert. Biletul de acces la sarituri se achizitioneaza personal si este extra optiune in cadrul turului.

Pentru detalii si oferta scrie-ne la adresa de email: contact@wintertour.ro

Link-uri utile: Big air bag