book online

7-14 martie 2020 | Val di Sole
Aduna-ti gasca si pregatiti-va pentru o saptamana de vis in Alpii Italiei!
Rezerva un apartament complet pentru tine si gasca ta sau fa-ti noi prieteni alegand cazare in regim de hostel. Pachet turistic detaliat aici.

ANULAT

Din cauza alertelor de calatorie cauzate de prezenta virusului Corona in Nordul Italiei, evenimentul programat pe 7-14 martie 2020 se anuleaza.

Zi de relaxare si ski la TERME DI PEJO la peste 3000 de metri altitudine | 13 martie

Iti propunem o experienta noua de ski pe domeniul Pejo 3000 si apoi o dupa amiaza de chill out si relaxare la Terme di Pejo.

Italia este tara cu cel mai mare numar de centre de spa termale din lume si cu o traditie de tratamente termale care dateaza de mii de ani – din Roma Antica. In intreaga tara, de la nord la sud, este posibil ca vizitatorii sa experimenteze o vacanta unica centrata pe bunastarea generala la numeroasele izvoare termale naturale. Aceste locuri sunt renumite pentru proprietatile terapeutice si pentru tratamentele lor excelente. Exista bai antice care au ramas intacte de-a lungul secolelor si duc vizitatorii inapoi in timp, cu saune naturale, pesteri ascunse inconjurate de vegetatie si abur fierbinte cu un miros placut – locuri excelente pentru revigorarea corpului si tratarea pielii. O vacanta termala spa este intotdeauna revitalizanta, datorita tratamentelor eficiente si a unei game largi de servicii, dar, cel mai important, datorita peisajelor naturale incantatoare din imediata vecinatate.

Terme di Pejo este situat in Val di Sole si dispune de piscine interioare si exterioare cu apa termala la 37 de grade Celsius, saune aromatice , saloane de masaj si beauty.

Turul este programat vineri 13 martie. Ski pass-ul de 1 zi pe domeniul Val di Pejo este inclus.

Asiguram contra cost transportul si accesul la Terme di Pejo. Accesul la Terme poate fi platit si individual. Se poate opta doar pentru excursia la Terme di Pejo, sau se pot face grupuri separate, cu plecari la ore diferite, pentru doritorii de ski si terme sau numai pentru cei care-si doresc doar terme.

Plecarea se face direct de la Folgarida din fata receptiei Hotelului RTA NEVESOLE. Numarul minim de persoane pentru care se face turul ( FULL DAY SKI+TERME sau HALF DAY TERME) este de 6 persoane.

Pentru detalii si oferta scrie-ne la adresa de email: contact@wintertour.ro Oferta este valabila in limita locurilor disponibile.

Link-uri utile:

https://www.termepejo.it/en/
https://www.skipejo.it/en/