book online

7-14 martie 2020 | Val di Sole
Aduna-ti gasca si pregatiti-va pentru o saptamana de vis in Alpii Italiei!
Rezerva un apartament complet pentru tine si gasca ta sau fa-ti noi prieteni alegand cazare in regim de hostel. Pachet turistic detaliat aici.

ANULAT

Din cauza alertelor de calatorie cauzate de prezenta virusului Corona in Nordul Italiei, evenimentul programat pe 7-14 martie 2020 se anuleaza.

Winter Tour 2022- Cum ne pregătim de drum

Mai e puțin până când începem să cutreierăm din nou munții. Iarna este cu siguranță sezonul nostru și știm că cel mai bine ne stă pe pârtii. Echipamentul este pregătit, iar schiurile și placa sunt nerăbdătoare. Dar, așa cum ne pregătim de pârtie, ne pregătim și de drum. Știm cu toții: Iarna nu-i ca vara, așa că mașina trebuie să fie și ea echipată pentru orice situație.

Primul pas, poate cel mai important, este să verificăm vremea și condițiile de drum. Checked! Anvelopele de iarnă nu sunt doar esențiale, ci și obligatorii, le-am pus de ceva timp. Lanțurile nu lipsesc nici ele – nu mai sunt zăpezile de altădată, dar nu se știe… Așa că acum nu ne rămâne decât să facem o oprire scurtă, chiar în drumul nostru, la prietenii noștri de la Petrom pentru câteva lucruri esențiale.

Un lichid de parbriz bun este mană cerească când conduci spre munte. Noi am luat soluția Petrom pentru curățarea și degivrarea parbrizului pe timp de iarnă. Nu e prima dată când o folosim. Are rezistență la temperaturi de până la -25°C și previne cu succes depunerea gheții în timpul mersului. Foarte bun: 5/5. Recomandăm.

Nu am uitat nici de antigel: este foarte important pe timpul iernii. Avem raclete, avem rezervorul plin și suntem gata să pornim la drum! Pont: la Petrom, până pe 9 ianuarie, toți carburanții au prețuri mai mici în weekend.

Drive safe!

Ne vedem pe pârtie 😉