book online

7-14 martie 2020 | Val di Sole
Aduna-ti gasca si pregatiti-va pentru o saptamana de vis in Alpii Italiei!
Rezerva un apartament complet pentru tine si gasca ta sau fa-ti noi prieteni alegand cazare in regim de hostel. Pachet turistic detaliat aici.

ANULAT

Din cauza alertelor de calatorie cauzate de prezenta virusului Corona in Nordul Italiei, evenimentul programat pe 7-14 martie 2020 se anuleaza.

Iarnă la înălțime cu Winter Tour. O nouă călătorie a început la Buscat

Un nou sezon Winter Tour a început în ianuarie, iar de atunci weekendurile noastre au fost atât de pline și captivante, încât abia acum ne-am găsit răgazul să stăm și să vă povestim despre ele. Acest eveniment special care este, de altfel, cel mai vechi eveniment de iarnă din țară, are ceva special. Cei care îl cunosc, știu că timpul petrecut pe pârtie are alt farmec cu Winter Tour și că acesta e, dincolo de distracție și activități, o stare de spirit.

Pentru cei care nu au auzit de Winter Tour, iată o scurtă descriere: în fiecare an, o gașcă de prieteni din Cluj, mari iubitori de munte și zăpadă, pornesc într-un periplu pe cele mai frumoase pârtii din țară. În fiecare weekend ajung pe un alt munte cu jocuri de iarnă, provocări de tot felul, premii și apres-ski parties. Nu dăm foarte mult din casă, pentru că este mult mai interesant să mergi la fața locului și să le descoperi. Un lucru e clar: nu te vei plictisi într-un weekend petrecut la lounge-ul Winter Tour.

Cea de-a noua ediție Winter Tour a debutat la Buscat, la Cota 1600, în 8-9 ianuarie, un weekend cu temperaturi scăzute și ninsori din belșug. Dar asta nu ne-a mirat. Coincidență sau nu, am observat că gașca Winter Tour vine odată cu zăpada: un motiv în plus să stăm cu ochii pe calendarul acestei caravane.

Ca de obicei, cei de la Winter Tour au fost primii pe pârtie. Înainte ca soarele să răsară, pe pârtie s-au putut vedea umbrele băieților și fetelor din echipă care au amenajat, într-un timp record, un minunat loc de relaxare pe pârtie. La ora 09.00, când au apărut primii schiori, totul a fost gata pentru distracție: muzică, dans și multe jocuri cu premii: concurs de sprint la deal în boots sau clăpari, aruncat cu bulgărele la țintă, spin around the ski stick.

Patrick Iluț

Mega-surpriza pregătită pentru deschiderea Winter Tour a fost un workshop cu totul special pentru copiii și tinerii pasionați de placă, ținut de Patric Iluț, aka #theflyingboy. ”Înarmați cu lopeți”, aceștia au învățat cum să își facă singuri un kicker și cum să sară pe el de la un campion modial. La finalul primei zile de Winter Tour am asistat și la o minunată demonstrație de ollie jumps.

Duminică, distracția a continuat pe pârtie, iar weekendul s-a încheiat cu tradiționala extragere a câștigătorilor care au completat, în primul weekend, taloane pentru tombola Winter Tour. Călătoria pe pârtiile din țară a continuat la Șureanu. Vă povestim despre aventurile de acolo curând.

VIDEO WINTER TOUR BUSCAT