book online

7-14 martie 2020 | Val di Sole
Aduna-ti gasca si pregatiti-va pentru o saptamana de vis in Alpii Italiei!
Rezerva un apartament complet pentru tine si gasca ta sau fa-ti noi prieteni alegand cazare in regim de hostel. Pachet turistic detaliat aici.

ANULAT

Din cauza alertelor de calatorie cauzate de prezenta virusului Corona in Nordul Italiei, evenimentul programat pe 7-14 martie 2020 se anuleaza.

Aplicatie cu ski track| Mobile APP Winter Tour

Indiferent cu ce te dai, trebuie sa descarci aplicatia Winter Tour! Prima aplicatie romaneasca gratuita cu skitrack. Urmareste-ti evolutia pe partie, descopera provocariile ascunse in aplicatie, asculta radio, suna la Salvamont in caz de nevoie si creaza-ti propriul calendar de iarna. Tine pasul cu noi.

Descarca aplicatia din App store sau Google play, IOS sau Android

Let’s ride together! Use Winter Tour SkiTRACK!

Poate nu stiati ca Winter Tour e prima aplicatie romaneasca cu ski track gratuit! Acum poti sa-ti urmaresti evolutia pe partie, sa-ti monitorizezi durata viteza si nu numai, iar la finalul zilei, poti shareui cu prietenii informatiile inregistrate de aplicatie si senzatiile traite!

Pick a music style for your ride!

Aplicatia te lasa sa asculti 3 radiouri in timp ce te dai. Poti sa le rotesti in functie de dispozitia pe care o ai sau de peisajul pe care explorezi.

CALL SALVAMONT! SOS

In situatii extreme de urgenta, poti cere ajutor direct in aplicatie, unde ai linie directa catre Salvamont.

Hai sa punem in calendar distractia din sezonul 2019! Afla mai multe despre Winter Tour Romania, salveaza-ti partiile preferate in calendar si hai sa ne vedem pe partie. Un lucru e singur, weekendurile in Winter Tour sunt cu distractie garantata inclusa si multe premii cool. Tine pasul cu noi! Descopera provocarile ascunse in aplicatie!