book online

7-14 martie 2020 | Val di Sole
Aduna-ti gasca si pregatiti-va pentru o saptamana de vis in Alpii Italiei!
Rezerva un apartament complet pentru tine si gasca ta sau fa-ti noi prieteni alegand cazare in regim de hostel. Pachet turistic detaliat aici.

ANULAT

Din cauza alertelor de calatorie cauzate de prezenta virusului Corona in Nordul Italiei, evenimentul programat pe 7-14 martie 2020 se anuleaza.

Winter Tour 2019

Plecam la schi in muntii Romaniei! Weekend de weekend rasuna alte partii de buna dispozitia si bucuria specifica Winter Tour. Concediul tau la schi poate fi aproape in fiecare zi!

Suntem hotarati sa iti facem pofta de distractie si dor de duca. Romania are partii frumoase pe care le poti descoperi alaturi de noi, in editia cu nr.6 a Winter Tour.

Schiaza alaturi de noi, participa la provocarile lansate de noi pe fiecare partie si poti castiga o gasca de prieteni care nu stau locului si o multime de premii: gadgeturi cool, excursii de aventura, biletele la cele mai cool festivaluri din Romania si o saptamana la schi in Alpii Italiei, pe Madonna di Campiglio.

Pentru sezonul 2019 avem in plan sa fim si mai bine pregatiti la capitolul distractie! Vino cu gasca si bucura-te de un moment de respiro in lounge-ul Winter Tour, poti sa savurezi drink-uri energizante sau sa raspunzi la provocarile noastre. In materie de distractie avem o paleta larga de provocari pentru toate gusturile, varstele si skill-urile: intrecere in booti si in clapari la sprint la deal, sarituri in inaltime cu placa, slalom cu spatele, o bulgareala cu premii in carduri de combustibil, handbal pe zapada si altele pe care te lasam sa le descoperi pe partii. Chiar daca suntem cei mai buni la distractie, nu neglijam partea de siguranta, pornind de la echipamentele potrivite pe care o sa le mai primiti cadou pe alocuri de la noi, la regulile de buna purtare pe partii trasate de Salvamont, si nu in ultimul rand siguranta oferita de o asigurare buna.

Noutatea editiei vor fi concertele si apre-ski parties care te vor provoca sa ramai alaturi de noi pana dupa lasarea serii, pe ritmul lui CTC, DOC & Deliric, si DJs.

Aplicatia Winter Tour, o jucarie tare draga noua, este extrem de utila pe partie, fiind singura aplicatie romaneasca gratuita cu ski track. Prin intermediul aplicatiei poti suna la Salvamont sau poti asculta radiourile propuse de noi. Dar cel mai important este ca poti tine pasul cu noi, esti la curent cu noutatile noastre, updateuri de calendar sau degustari ad-hoc de drinks.

Hai la ski! Urmareste calendarul Winter Tour pe facebook, aplictie sau www.wintertour.ro get your good vibes on and join the fun!