book online

7-14 martie 2020 | Val di Sole
Aduna-ti gasca si pregatiti-va pentru o saptamana de vis in Alpii Italiei!
Rezerva un apartament complet pentru tine si gasca ta sau fa-ti noi prieteni alegand cazare in regim de hostel. Pachet turistic detaliat aici.

ANULAT

Din cauza alertelor de calatorie cauzate de prezenta virusului Corona in Nordul Italiei, evenimentul programat pe 7-14 martie 2020 se anuleaza.

Munte cu un strop de magie. Winter Tour la Borșa

O nouă locație Winter Tour, noi prieteni și noi experiențe de neuitat: noua pârtie olimpică de la Borșa a fost inclusă anul acesta în calendarul caravanei. Nici nu avea cum să fie inclusă mai repede, pentru că vorbim de o pârtie nou-nouță, dotată cu telegondolă. Sezonul acesta a fost deschisă parțial, însă are toate șansele să devină una dintre cele mai bune pârtii de schi din țară. Iar priveliștea care se dezvăluie ochilor sus pe munte este greu de descris în cuvinte.

Borsa Winter Tour

Pârtia Borșa este un proiect de suflet al primarului din localitatea cu același nume. Schior împătimit, și-a dorit să avem și noi o pârtie ca afară. Și are toate șansele să reușească. Lucrurile sunt la Borșa în continuă dezvoltare. Noi, ne-am bucurat să vedem o pârtie gândită din start cu infrastructura necesară pentru parcări, spațiu de evenimente și relaxare, și locație interioară pentru apres-ski. Iar pe lângă ceea ce se găsește la pârtie, cazările sunt bune, prețurile accesibile, oamenii prietenoși, iar mâncarea… ca în Maramureș!

Am poposit la Borșa în weekendul 12-13 februarie, zile cu soare și zăpadă bună. Iar schiorii care vin acolo au fost mai mult decât încântați să aibă parte și de distracție pe măsura pârtiei. Lounge-ul Winter Tour a fost plin de dimineața până seara, iar noii noștri prieteni s-au bucurat de concursuri și premii. Cu siguranță, la Borșa am avut parte și de cel mai animat apres-ski party. Asta și pentru că băieții de la CTC: DOC, Vlad Dobrescu, DJ NASA și Tomi Marfă au venit să facă atmosferă. A fost și pentru ei prima vizită la Borșa, așa că i-au dedicat mai multe versuri compuse pe loc: ”Borșa pune-o mână-n aeeer!”

Pentru noi, cei din Winter Tour, a fost un weekend special și pentru că am sărbătorit ziua de naștere a lui Tibi, cel care a a dat viață acestui minunat eveniment de iarnă. Așa că, nu au lipsit surprizele, tortul și un minunat foc de artificii. Ne-am simțit atât de bine la Borșa, încât am revenit acolo, pentru un extra-weekend Winter Tour, în martie.

După două weekenduri petrecute acolo, putem spune că e ceva special la Borșa. Așa că sperăm să ne revedem nul viitor acolo, când sperăm să ne bucurăm de întreaga pârtie și de și mai mulți iubitori ai sporturilor de iarnă.

VIDEO WINTER TOUR BORSA