book online

7-14 martie 2020 | Val di Sole
Aduna-ti gasca si pregatiti-va pentru o saptamana de vis in Alpii Italiei!
Rezerva un apartament complet pentru tine si gasca ta sau fa-ti noi prieteni alegand cazare in regim de hostel. Pachet turistic detaliat aici.

ANULAT

Din cauza alertelor de calatorie cauzate de prezenta virusului Corona in Nordul Italiei, evenimentul programat pe 7-14 martie 2020 se anuleaza.

Schi și munte scăldat în soare – Winter Tour Straja

Cât de dor ne-a fost de Straja, de oamenii minunați și de vibe-ul pe care doar acolo îl poți găsi! Straja este cu siguranță cea mai plină de viață stațiune de schi din țară, iar noi ne-am umplut de energie într-un weekend, cât pentru un an întreg.

Winter Tour a revenit la Straja după o pauză de doi ani, în primul weekend din februarie, iar vremea de afară a ilustrat perfect starea noastră de spirit. A fost primul weekend cu soare din sezon, perfect și pentru schi, și pentru relaxare totală la lounge. Corturile au fost instalate la baza pârtiei Baloo care a deveni rapid punctul central de distracție. O mulțime de doritori pentru Prima Lecție de Schi oferită de Școala de Schi și Snowboard Straja: un super-instructor și super-cursanți care au prins imediat primele mișcările de bază. Au schiat frumos și au învățat să cadă cu grație.

Concursurile Winter Tour au strâns și ele mulți doritori de distracție care au alergat pe pârtie și au aruncat cu bulgării. Competiția a fost acerbă, iar râsetele, pe măsură. Deliciul serii de sâmbătă au fost băieții de la CTC: DOC, Vlad Dobrescu, DJ NASA și Tomi Marfă au revenit pe pârtie. A fost primul concert al băieților pe care i-am avut în Winter Tour și în 2019 și a fost nebuniiiie!

Duminică s-au împărțit premiile oferite la tombola Winter Tour, cu un new entry: Gnex s-a alăturat evenimentului și multe premii. Premiul cel mare, o super cască de schi.

Ca de fiecare dată, Straja ne-a primit cu soare și ne-a oferit momente care ne vor rămâne cu siguranță în amintire.

VIDEO WINTER TOUR STRAJA