book online

7-14 martie 2020 | Val di Sole
Aduna-ti gasca si pregatiti-va pentru o saptamana de vis in Alpii Italiei!
Rezerva un apartament complet pentru tine si gasca ta sau fa-ti noi prieteni alegand cazare in regim de hostel. Pachet turistic detaliat aici.

ANULAT

Din cauza alertelor de calatorie cauzate de prezenta virusului Corona in Nordul Italiei, evenimentul programat pe 7-14 martie 2020 se anuleaza.

Impreuna traim iarna la maxim!

Accepta provocarile Vodafone pe partie si poti castiga one ATV ski ride to the top of the mountain.

Impreuna traiam iarna la maxim! Pentru al doilea an consecutiv, Vodafone ne insoteste in caravana distractiei,  Facem echipa cu Vodafone si UPC pentru a aduce toata distractia pe cele mai importante partii din tara.

La zona Vodafone, din lounge-ul Winter Tour, iti incarci bateria telefonului si te relaxezi ca sa fii gata pentru o noua tura pe partie: fotolii-puf, charging station, jocuri de sezon si experiente VR, zona foto cu “Giga schiurile” pe care incap toti prietenii tai si mascota Vodafone, “Om de Zapada”!

Accepta provocarea promoterilor Vodafone si esti recompensat pentru fiecare activitate pe care alegi sa o faci. Ambitioneaza-te sa indeplinesti toate provocarile si poti castiga o plimbare cu un ATV cu senile, pana in varful partiei si retur! Orice alegi sa faci, nu uita sa imparti aceste momente cu toti ai tai pe canalele de socializare!

Hai sa ne bucuram impreuna de momente frumoase pe partie!