book online

7-14 martie 2020 | Val di Sole
Aduna-ti gasca si pregatiti-va pentru o saptamana de vis in Alpii Italiei!
Rezerva un apartament complet pentru tine si gasca ta sau fa-ti noi prieteni alegand cazare in regim de hostel. Pachet turistic detaliat aici.

ANULAT

Din cauza alertelor de calatorie cauzate de prezenta virusului Corona in Nordul Italiei, evenimentul programat pe 7-14 martie 2020 se anuleaza.

Back to Basics! Winter Tour la Cavnic

Cavnicul este locul în care ne-am reamintit cu adevărat de lucrurile simple, dar atât de prețioase ale vieții și cât de norocoși suntem să avem parte de ele: ieșirile în natură, muntele, zăpada, sentimentul de libertate, prietenii, zâmbetele oamenilor din jur. Back to Basics!

Lângă noi, la graniță, a venit războiul și ne-am întrebat dacă să stăm în case sau să ne continuăm periplul în munți. Ne-am dat seama că pentru noi, Winter Tour, este întruchiparea libertății și a liniștii de care ar trebui să ne bucurăm cu toții. Așa că, tocmai în semn de solidaritate, am decis să ne continuăm călătoria. Prietenii noștri la Bar Box au avut minunata ideea de a strânge donații pentru oamenii afectați din Ucraina, așa că #TipsForUkraine a devenit acțiune parte din Winter Tour.

La SuperSki Cavnic am petrecut ultimul weekend din luna februarie. Și, chiar dacă ne apropiam încet de primăvară, am avut parte de ninsori ca în povești. Vreme rece, dar atmosferă caldă. Mulți tineri și multe familii cu copii (mulți ai noștri). O astfel de ieșire nu are cum să nu te ungă la suflet. După toată distracția de la jocurile cu premii, când la tombolă, Zoe (4 ani), a cerut microfonul și a spunus tare și răspicat: ”Derdeluuuș!”, ne-am dat seama că ne-am făcut treaba bine și că tânăra generație a înțeles esența iernii.

Cavnic Winter Tour

VIDEO WINTER TOUR CAVNIC