book online

7-14 martie 2020 | Val di Sole
Aduna-ti gasca si pregatiti-va pentru o saptamana de vis in Alpii Italiei!
Rezerva un apartament complet pentru tine si gasca ta sau fa-ti noi prieteni alegand cazare in regim de hostel. Pachet turistic detaliat aici.

ANULAT

Din cauza alertelor de calatorie cauzate de prezenta virusului Corona in Nordul Italiei, evenimentul programat pe 7-14 martie 2020 se anuleaza.

Apreski Party by CDj

Dupa o zi de ski sau placa merge o distractie buna marca CDj, la Apreski.

In fiecare sambata dupa-masa, in lounge-ul Winter Tour de la baza partiei, porneste petrecerea care nu te lasa sa pleci la cazare cu CDJ la butoane. .
Cu experiente de peste 10 ani la evenimente de iarna, cluburi si festivaluri , echipa CDj se alatura editiei cu numarul 7 WinterTour .

DJ ca si Cristian-Daniel, Draos, Carkeys sau Bogdan dar si proiectele muzicale: CDj team, Happy Bandana, Playtime music, sEEn Vybe , StoryVibers, vor anima domeniile schiabile si muzica lor va rasuna in muntii patriei.
Influentele de la Untold festival, Sports Festival, Snow Fest si alte festivaluri unde echipa CDj presteaza anual, se vor resimti pe partii iar apusul il savuram pe ritmuri electronice produse in Transilvania cu incursiuni din diferite genuri muzicale .
Sezonul trecut am inceput seria apreski-urilor si in 2020 lungim petrecerile pana se termina muzica , zapada sau bautura calda, elementele de baza pentru un apreski reusit . Sezonul acesta vor promova si o campanie de plantare copaci prin muzica produsa de ei : #music4trees initiata de Vybe bag si sustinuta de CDj events & records .
Chiar si cei care nu practica sporturi de iarna pot sa participe la aceste petreceri, accesul fiind liber pentru iubitorii de muzica buna si distractiei in natura .
Ne vedem la apreski 🙂

#PlaytimeCDj
www.CDjrecords.com