book online

7-14 martie 2020 | Val di Sole
Aduna-ti gasca si pregatiti-va pentru o saptamana de vis in Alpii Italiei!
Rezerva un apartament complet pentru tine si gasca ta sau fa-ti noi prieteni alegand cazare in regim de hostel. Pachet turistic detaliat aici.

ANULAT

Din cauza alertelor de calatorie cauzate de prezenta virusului Corona in Nordul Italiei, evenimentul programat pe 7-14 martie 2020 se anuleaza.

Book your Camper | iarna cu autorulota

Descopera iarna cu autorulota

Pasionat de calatorii? Daca pana acum nu ai incercat o vacanta cu autorulota, trebuie sa o faci! O sa redefinesti bucuria de a calatori dupa un weekend petrecut pe 4 roti.

Sunt numeroase avantaje care fac tot mai atractiva o vacanta cu autorulota. De la flexibilitatea programului, la privelistea spectaculoasa avuta dimineata, totul bucurandu-te de confortul unui hotel, doar ca pe 4 roti. Am descoperit recent BookYourCamper.com (OMG!) si tare ne-am bucurat sa aflam ca autorulotele sunt potrivite si pentru vacantele de iarna. Astfel ca pornim in Winter Tour cu o minunatie de autorulota, pe care o vei admira la baza partiilor de ski pe care mergem. (In caz ca inca nu e stiut, programul nostru e aici.) Iar daca ideea noastra te inspira, mergi pe siteul lor, rezerva o autorulota si tu, si hai la ski!

 

 

Adevarul este ca aventura cu autorulota ne ofera o experienta diferita de vacantele clasice. Poti oricand sa pornesti la drum fara sa stii destinatia, sau poti avea mai multe destinatii si nimic nu te impiedica din explorare. Romania are disponibile cateva campinguri dedicate acestor tipuri de calatorii. Harta lor e disponibila aici: bookyourcamper.com/campsites

Daaaar sa nu ne limitam doar la Romania. Poti explora intregul continent cu autorulota si vei gasi tari foarte prietenoase cu camperii. In Europa, stationarea in campinguriele din apropierea partiei de ski ofera multe facilitati: skipass inclus, transfer gratuit pe partie, peisaje de vis si timp alocat doar distractiei, familiei sau prietenilor, iar stationarea in campingurile din apropierea centrelor marilor orase din Europa, iti poate pune frumusetea si eleganta unui oras la picioare.

Hai. challenge yourself to live more! Love, #WinterTour

foto credit: bookyourcamper.com