book online

7-14 martie 2020 | Val di Sole
Aduna-ti gasca si pregatiti-va pentru o saptamana de vis in Alpii Italiei!
Rezerva un apartament complet pentru tine si gasca ta sau fa-ti noi prieteni alegand cazare in regim de hostel. Pachet turistic detaliat aici.

ANULAT

Din cauza alertelor de calatorie cauzate de prezenta virusului Corona in Nordul Italiei, evenimentul programat pe 7-14 martie 2020 se anuleaza.

Samothraki adventure | castiga saptamanal vouchere

Poti castiga in fiecare weekend prin tragere la sorti un voucher de 50 de eur pentru o super avetura in Samothraki.

2020 va fi al saptelea an in care pasionatii de canyoning, scubadiving, SUP si de natura, in general, sunt chemati pe insula greceasca pentru un concediu activ.

Situata in nordul Marii Egee, Samothraki a fost denumita “casa marilor zei”, iar cei care ajung pe insula pot sa viziteze atat orasul antic, cat si Sanctuarul Marilor Zei, situl arhelogic unde a fost descoperita faimoasa statuie dedicata zeitei Nike. Pe langa atractiile istorice, insula adaposteste numeroase atractii naturale. Cei de la Outdoor4U le-au descoperit pe toate si au grija ca cei care vin cu ei in aventura sa faca ceva inedit in fiecare zi.
Cazarea se face in localitatea Therma, la Mariva Bungalows and Yoga Retreat Center, un resort construit in dulcele stil grecesc, pe un teren terasat, cu case bungalow-uri de piatra dispuse in trepte printre smochini, migdali si alti arbori uriasi.

Activitatile incep imediat dupa cazare. A doua zi pe insula incepe cu cycling pana la plaja cu pietre negre (Kipos), locul perfect pentru scuba diving si snorkeling, dar si pentru alte sporturi acvatice. Inainte de o noua aventura se poate lua pranzul la una dintre cele mai apreciate taverne de pe insula (Karydies), cu o bucatarie traditionala, specializata in carne de capra, unde Georgios impreuna cu sotia lui folosesc numai ingrediente produse in gospodaria proprie.

Va urma o drumetie pana la Fonias. Ucigasul, in traducere din greaca, este cel mai renumit canion de pe insula. Pentru a ajunge la el trebuie parcurs un traseu pe malul raului de dificultate medie (care necesita incaltaminte potrivita), cu durata de 30-40 min pana la prima si cea mai mare cadere de apa a canionului.

Asa arata o zi cu Outdoor4U pe insula Samothraki. Pe langa explorarea canioanelor, se pot descoperi plaje virgine, se pot face ture cu caiacele si SUP-urile, escalada, toate completate de sesiunile zilnice de yoga pentru cei care vor sa imbine adrenalina cu momentele de relaxare si meditatie.

Samothraki Adventure 7.1. | 18-25 august
Costuri:
Pachet Travel: 390 euro
Pachet Travel + Yoga: 440 euro
Pachet Discover: 540 euro
Pachet Discover + Yoga: 590 euro

Samothraki Adventure 7.2. | 25 august – 1 septembrie
Costuri:
Pachet Travel: 370 euro
Pachet Travel + Yoga: 420 euro
Pachet Discover: 520 euro
Pachet Discover + Yoga: 570 euro

Samothraki Adventure 7.3. | 1 – 8 septembrie
Costuri:
Pachet Travel: 370 euro
Pachet Travel + Yoga: 420 euro
Pachet Discover: 520 euro
Pachet Discover + Yoga: 570 euro