book online

7-14 martie 2020 | Val di Sole
Aduna-ti gasca si pregatiti-va pentru o saptamana de vis in Alpii Italiei!
Rezerva un apartament complet pentru tine si gasca ta sau fa-ti noi prieteni alegand cazare in regim de hostel. Pachet turistic detaliat aici.

ANULAT

Din cauza alertelor de calatorie cauzate de prezenta virusului Corona in Nordul Italiei, evenimentul programat pe 7-14 martie 2020 se anuleaza.

Winter Tour Bușteni: Iarna prin ochi de copil

Ce poate fi mai minunat decât un weekend la munte, cu zăpadă din belșug și sute de copii mici care îți reamintesc de ce este iarna un anotimp atât de iubit?! De asta am avut parte cu Winter Tour, la Bușteni, în ultimul weekend din ianuarie, unde micii schiori veniți din toate colțurile țării au participat la Mini Cupa României de Schi Alpin.

Activitățile și jocurile Winter Tour au avut loc după show-ul oferit de copii la Cupa Caraimanul, care a avut loc sâmbătă, și la Cupa Cristi Bucur, organizată duminică și încheiată cu un moment in memoriam antrenorului Bucur, care a inspirat generații întregi de schiori. Copiii ne-au surprins încă de la primele ore ale dimineții, când de obicei suntem doar noi pe pârtie. Un grup de mici schiori au luat pârtia cu asalt, dar și instrumentele noastre necesare pentru montajul lounge-lui. Tot atunci l-am cunoscut și pe vajnicul Luca Pârvu, de doar 7 ani, și ne-am readus aminte ce caracter puternic sădește muntele în oameni.

Bineînțeles că, cu atât de mulți copii pe pârtie, jocurile Winter Tour s-au transformat într-un adevărat spectacol cu strigăte de bucurie, adevărate galerii și bătăi cu zăpadă. Iar cei mici ne-au inspirat și noi.

Un invitat special a fost Cristi Brancu, vedeta Prima TV care a venit cu toată familia la munte pentru Prima Lecție de Schi. O altă bucurie pură pentru noi, aceea de a-i ajuta pe cei mici și pe cei mari să facă primele alunecări pe zăpadă.

Domeniul schiabil Kalinderu a fost plin de viață și sperăm să îl regăsim la fel, și anul viitor.

VIDEO WINTER TOUR BUȘTENI