book online

7-14 martie 2020 | Val di Sole
Aduna-ti gasca si pregatiti-va pentru o saptamana de vis in Alpii Italiei!
Rezerva un apartament complet pentru tine si gasca ta sau fa-ti noi prieteni alegand cazare in regim de hostel. Pachet turistic detaliat aici.

ANULAT

Din cauza alertelor de calatorie cauzate de prezenta virusului Corona in Nordul Italiei, evenimentul programat pe 7-14 martie 2020 se anuleaza.

Cursuri de ski si snowboard gratuite

Rexona se alatura evenimentelor Winter Tour cu o noua provocare! Inscrie-te la o ora gratuita de schi sau snowboarding cu instructorii autorizati Rexona completand formularul de mai jos.

Indiferent ca faci primii pasi pe partie sau esti deja cunoscator si vrei sa inveti cateva trucuri utile, Rexona nu te lasa la greu. Daca vei fi alaturi de noi la evenimentele din Busteni, Azuga, Predeal, Straja si/sau Transalpina, te poti inscrie la una dintre cele 10 ore de schi, respectiv 10 ore de snowboarding, cu un instructor autorizat. Orele se desfasoara Sambata, in intervalul 10:00 – 16:00,  si Duminica, in intervalul 10:00 – 14:00. Completeaza si trimite formularul de mai jos, asigura-te ca indeplinesti conditiile prevazute in acesta si vino in zona Lounge cu cel putin 20 de minute inainte de ora selectata. Ai grija sa ai cu tine echipamentul adecvat si o carte de identitate.