book online

7-14 martie 2020 | Val di Sole
Aduna-ti gasca si pregatiti-va pentru o saptamana de vis in Alpii Italiei!
Rezerva un apartament complet pentru tine si gasca ta sau fa-ti noi prieteni alegand cazare in regim de hostel. Pachet turistic detaliat aici.

ANULAT

Din cauza alertelor de calatorie cauzate de prezenta virusului Corona in Nordul Italiei, evenimentul programat pe 7-14 martie 2020 se anuleaza.

Buh-Bye Winter Tour 2021… See you all next year!

BACK TO BASICS! Despre asta a fost vorba în cea de-a opta ediție a caravanei Winter Tour. 2021 a fost un an special, care ne-a provocat din toate punctele de vedere, dar care ne-a și readus aminte de pasiuni și care sunt momentele cu adevărat fericite ale vieții. Sentimentul unic de libertate pe care îl ai atunci când aluneci pe zăpadă, când ești doar tu cu muntele, înconjurat de priveliști de vis.

Am schiat, ne-am dat cu placa, am zburat cu parapanta. Am descoperit, din nou, ce țară minunată avem și cât de grozavă este comunitatea celor iubitori de munte și zăpadă. A fost o călătorie pe care ne-o vom aminti cu siguranță peste ani.

Timp de aproape 3 luni am hoinărit pe 7 pârtii din România. Calendarul inițial includea 9 locații, însă noi, cei care obișnuim să cutreierăm munții, știm că socolteala de acasă nu iese întotdeauna, dar asta face aventura și mai interesantă. Așa că, ne-am adaptat, iar lucrurile au ieșit cum nu se poate mai bine.

Aventura Winter Tour

Prima oprire am fost la Bușteni, pe domeniul schiabil Kalinderu. Au urmat două weekenduri la Azuga, pe pârtia Sorica, iar mai apoi ne-am mutat în Moldova, unde am dublat distracția pe pârtia Rarău-Câmpulung Moldovenesc. La Buscat Ski Resort, în județul Cluj, vremea a fost prea vitregă, așa că după o noapte ‘furtunosă’ petrecută pe pârtie înainte de începerea weekendului, am hotărât să reprogramăm distracția pentru o ultimă ieșire. Acolo am avut parte de Grand Finale unde, cu melancolie, dar recunoștință pentru ce ne-a oferit acest sezon de schi, ne-am luat la revedere și ne-am promis unii altora să revenim și în 2022, cu mai multe suprize pentru iubitorii sporturilor de iarnă.

Super Ski Cavnic este locul nostru de suflet, unde am avut parte, ca în fiecare an, de o primire călduroasă. Anul acesta am reușit să revenim la Parâng, un alt loc rupt din povești, unde am petrecut două zile magice. Asta și datorită prietenului nostru Tomi Coconea care ne-a purtat printre nori cu parapanta și ne-a arătat, la propriu, ce înseamnă să zbori. Muntele Mic este locul unde de obicei încheiem sezonul, iar acolo am ajuns în primul weekend din martie. Este greu de exprimat în cuvinte cât de magic este acel loc și cât de minunat se vede apusul pe pârtia Borlova.

 

Parteneri de distracție

Călătoria noastră nu ar fi fost la fel de interesantă fără partenerii noștri care susțin setea de viață. Ne-am bucurat să îi avem alături de noi în acest an pe: Vodafone România, Hervis, Petrom, Prima TV, Skoda și Rexona. Cei de la Northfinder sunt ‘vinovați’ pentru echipamentele care ne ajută să nu simțim frigul pe pârtie și care i-au recompensat cu echipamente, alături de noi, pe boarderii care s-au întrecut la ollie jumps. Under the Tent ne-a ajutat, ca de obicei, să avem un super lounge, iar corturile lor ne-am protejat de vremea rea, iar Skoda ne-a purtat spre pârtii cu noul model Kodiaq. O mașină cu un design elegant, dar plină de forță și pregătită pentru off-road cu care recunoaștem că am făcut senzație.

Una dintre atracțiile principale ale celor care vin la lounge-ul Winter Tour e ‘trocariciul’ cum îi spunem noi, un ATV cu șenile cu ajutorul căruia îi purtăm pe amatorii de senzații aparte pe poteci nebănuite, până în vârf de munte. De acolo, poți cu siguranță să te încarci cu energie pentru câteva zile bune și să îți faci poze la care te vei uita cu aceeași sete de viață peste ani. Aceasta distracție a fost oferită de Vodafone România tuturor celor care și-au încărcat cartelele.

Hervis ne-a provocat la sprint la deal, iar cei care au participat la concurs au uitat sigur de frig și și-au făcut încălzirea pentru o zi de schi. Câștigătorii au fost recompensați cu vouchere de cumpărături.

Iarna nu uităm de jocurile copilăriei. Bulgăreala este un ‘sport’ universal care ne oferă o bucurie aparte indiferent dacă suntem mici sau mari. Petrom România i-a recompensat pe cei care au tras cel mai bine la țintă cu vouchere de combustibil. Cu siguranță premiul la care au ‘jinduit’ cei mai mulți a fost cel oferit la tombola Winter Tour: vouchere de combustibil Petrom în valoare de 1.000 de lei! Câte un premiu în fiecare weekend. Premii au fost oferite și celor care ne urmăresc online, în cadrul giveaway-urilor puse la bătaie pe pagina noastră de Facebook și Instagram.

Nu i-am uitat nici pe cei care acum descoperă sporturile de iarnă. Alături de Prima TV, am oferit în fiecare weekend Prima lecție de schi, ore gratuite de inițiere în acest minunat sport. Suntem mândri că aproape 200 de persoane, copii și adulți, au avut parte de aceste lecții.

Ca în fiecare an, Rexona ne-a ținut fresh pe pârtie și a oferit sample-uri gratuite de deodorant pentru femei și bărbați. O doză în recipiente mici, ușor de purtat în geacă sau costumul de schi. Și da, ca în fiecare an, recunoaștem că am savurat cu drag o Corna rece la final de zi, sau un Red Bull de dimineață, pentru energie. Tot pentru energie au fost și batoanele Fitness și noile pliculețe Nescafé, împărțite gratuit schiorilor și plăcarilor.

La fel de importanți pentru noi au fost partenerii media, Radio Impuls și Ski Magazine, care ne-a ajutat să ducem vorba mai departe și să promovăm toate lucrurile minunate în care credem: mișcare în natură, sănătate și poftă de viață. Iar împreună cu cei de la Ski Magazine, am oferit norocoșilor, 2 ski pass-uri gratuite pe pârtiile unde a ajuns caravana noastră.

See you all next year!

Nu a fost un an cu apres-ski parties, așa cum eram obișnuiți, dar MC Dragoș Stan și DJ Piton ne-au ostoit setea de distracție și muzică bună. Ei n-au făcut să zâmbim pe sub măști, ne-au întregit weekendurile și le-au făcut memorabile. Iar noii noștri prieteni de la Bar Box ne-au răsfățat cu băuturi calde și reci. Vedeta incontestabilă a sezonului: ciocolata caldă Winter Tour preparată după rețeta secretă a Căpitanului Piton.

Winter Tour este cu siguranță o stare de spirit și ne va fi dor de ea! Abia așteptăm să ne vedem și anul viitor. Voi, cei care v-ați îndrăgostit deja de Winter Tour, ne cunoașteți deja. Tibi, Dragoș Blaga, Fana, Bubu, Ana, Bibi, Dragoș Stan, Rareș, Paul Pleșa, Lavinia, the Bar Box guys & Charlie vă salută. And until next year, don’t forget to be fully alive!